Hotel Płock

Szczegóły oferty

Sylwester 2018 z J. Bondem w Czardaszu

Cena Balu Sylwestrowego to 630zł od pary

W tej cenie zapewniamy:

Wstrząśnięty nie zmieszany drink na przywitanie​

Wyśmienite menu przygotowane przez naszego Szefa kuchni

Butelkę wódki na parę

Wino musujące podczas powitania Nowego Roku

O znakomitą oprawę muzyczną zadba zespół 2 Voices wraz z DJ Robertem Krajewskim

Start o 20:00

Rezerwacja samego Balu bez pokoju pod nr tel. 24366-56-88 lub mailowo- recepcja@hotelczardasz.pl


Menu

Na powitanie:

1. Martini wstrząśnięte, nie zmieszane

Zakąski zimne:

1.Łosoś marynowany w bukiecie jesiennych warzyw

2. Carpaccio z kaczki z truskawkami podane na sałacie rzymskiej

3. Pasaż śledziowy w trzech odsłonach

4. Festiwal galantyn i terrin mięsnych oraz drobiowych podany z sosem tatarskim

5. Szynka "Doktora No" z musem paprykowo- pomidorowym z nutką chili

6. Sałatka Jamesa Bonda

Starter:

1. "Jutro nie umiera nigdy" - Polędwiczki wieprzowe wędzone na wiórkach z wiśni podawane z rukolą i pomidorkami cherry, z sosem miodowo- musztardowym, pod kołderką kiełkową

Zupa:

1. "Diamenty są wieczne" - Krem Duo - połączenie kremu z białych warzyw z kremem pomidorowym na ostro podany z grzanką czosnkową

lub

2. "Tylko dla Twoich oczu" - Rosół z bażanta z kołdunami, marchewką i rozmarynem

Danie główne - "Świat to za mało":

1. Gęś na słodko - Pierś z gęsi w glazurze karmelowo- gruszkowej, podawana z zasmażanymi na maśle kopytkami i mini marchewką

lub

2. Gęś wytrawna - Pierś z gęsi podawana z sosem borowikowym na fasolce szparagowej w towarzystwie puree ziemniaczanego z nutką chrzanu

Deser "Bond. James Bond":

1. Lody waniliowe na korzennej śliwce z pomarańczami

Podanie serwowane:

1. Pieczony "Łosoś w tajnej służbie Jej Królewskiej Mości" podawany na prużonych jabłkach z opiekanymi ziemniakami i kalafiorem romanesco

Podanie serwowane II - po północy

1. "GoldenEye" - Cygara schabowe z farszem orientalnym podawane ze złocistymi talarkami i sałatką "Zimowe ogrody"

Podanie półmiskowe:

1. Pieczeń z szynki w sosie "Skyfall" podawana z kluskami półfrancuskimi w towarzystwie kuleczek buraczanych

2. "Śmierć nadejdzie jutro" - rubinowy barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym

Stół deserowy:

1. Ciasteczka deserowe

2. Musy czekoladowe

3. Babeczki

4. Serniczki na zimno

5. Mini bezy z kremem śmietanowym i owocami

Dodatki:

1. Napoje zimne: woda mineralna podawana w dzbanach z miętą i cytryną, soki owocowe, napoje gazowane

2. Kawa, herbata

3. Pieczywo

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności

OK, zamknij